Komercijala: +382 20 624 677

Maloprodaja: +382 67 273 926

Email: bordo@t-com.me

O NAMA

Bordo je firma koja se bavi veleprodajom i maloprodajom svih materijala za spoljašnje i unutrašnje radove.

Kod nas možete pronaći sav potreban molerski alat, sve vrste izolacionih materijala, auto lakove, aditive, kompjutersko obradjivanje boje za auto program, lakove, sadolin, unutrašnje i spoljašnje premaze (stucco, saten, sedef, perl...).

Bordo već godinama posluje sa prestižnim proizvodjačima iz ove oblasti, pa smo generalni distributer proizvodjača "Dufa" - Njemačka, "Goex" - Prokuplje i Adin - Skoplje i distributer proizvodjača:  "Maxima" - Lučani, "JUB" - Ljubljana, "Helios" - Ljubljana i "Belinka" - Ljubljana.

Na jednom mjestu pronadjite sve potrebno za uredjenje enterijera i/ili eksterijera prostora, bilo da se radi o Vašem domu, kancelariji ili nekom pomoćnom objektu. Naše stručno osoblje pomoći će Vam u odabiru materijala, ali i sugerisati na tehnike kojima možete oplemeniti prostor koji uredjujete. Kratkoročna rješenja nisu ono čemu težimo, zato priuštite sebi kvalitetan materijal za rad i tako obezbijedite garanciju za dugotrajnost, ali i lijep izgled objekta na kojem izvodite radove.

Naša poslovnica nalazi se u Ulici Vlada Martinovića br. 5 u Podgorici i ima radno vrijeme od 8 do 20h. Posjetite nas i uvjerite se u bogatu i kvalitetnu ponudu koju Vam pružamo, a mi Vam garantujemo da boljeg saradnika u izvodjenju spoljašnjih i unutrašnjih radova od nas necete naći!